11 találat.
[1] [2]

2. PLC Kft. (211387) Statisztika Mailküldés Hibaküldés Térkép

Gárdony / Fejér http://www.flavin7.net

3. Skorpió Szépség Stúdió (154088) Statisztika Mailküldés Hibaküldés Térkép

Dunakeszi / Pest http://skorpio-studio.internettudakozo.hu

5. Fagyöngy Naturabolt (197233) Statisztika Mailküldés Hibaküldés Térkép

Budapest / Budapest http://www.naturabolt-mammut.hu

6. VitalNet Bt. (169094) Statisztika Mailküldés Hibaküldés Térkép

Budaörs / Pest http://www.vitalnet.hu/

7. Flavinárium Zrt (230392) Statisztika Mailküldés Hibaküldés Térkép

Eger / Heves http:// www.flavin7.com
  • nagykereskedés
  • egészséges életmód, élelmiszer, kozmetikum
  • étrendkiegészítő, étrendkiegészítő készítmény, gyógynövény, gyógynövény alapú termék
  • BIO+ACTIVE,, FLAVIN, FLAVIOL, FLAVITAMIN, FRUITCAFÉ, MEDICANNABIS, NANO GOLD, NANO SILVER
  • A Társaságot 2004-ben a Crystal Pharma Kft., valamint a Crystal Institute Kft. hozta létre, azzal a céllal, hogy az utóbbi, a gyártó cégnél lévő hálózati értékesítési tevékenységet, annak pénzügyi, szervezeti, és működésbeli eltérései miatt, különválassza a gyártástól. A Flavinárium Zrt. értékesítési rendszere egy bensőségesebb, a bizalmon, a személyes kapcsolatokon valamint a termékek nagyszerű hatásain alapuló módszerre épít. Napjainkban a vásárlók igénye egyre inkább fokozódik ez iránt a kényelmes, valamint minden információs igényüket kielégítő vásárlási lehetőség iránt, ami kiküszöböli a hagyományos kereskedelem hátrányait, és további előnyökkel szolgál. A Flavinárium Zrt. filozófiája sok életre szóló barátságot eredményezett olyan emberek között, akik máskülönben talán egész életükben nem is találkoztak volna. Sok üzlettársunk nagyszerű hozzáállása, kemény, kitartó és céltudatos munkája függetlenséget és pénzügyi szabadságot biztosít számukra. Termékeinket olyan emberek fogyasztják és használják, akik: * Fogékonyak az újra és részben vagy egészben saját kezébe akarják venni egészségük alakítását. * Akiknek fontos, hogy az a termék, amelynek bizalmat adtak kizárólag természetes hatóanyagokat tartalmazzon. * Akiknek fontos, hogy a terméket egyszerűen lehessen használni, jó íze és kellemes illata legyen. * Akiknek fontos, hogy az eredmények hamar jelentkezzenek és az az ok is megszünhessen, ami a problémát okozta. * Valamint azok, akiknek fontos, hogy a gyártási hátterét egy megbízható cég biztosítsa, amely folyamatosan ellenőrzi a minőséget és folyamatosan fejleszti a termékeit. A forgalmazók maguk is kipróbálták a termékeket, és meggyőződtek azok kiváló tulajdonságairól. Folyamatosan képezik magukat, hogy minél tartalmasabb szolgáltatást tudjanak adni vásárlóiknak. Felelősséget érezve és vállalva a környezetükben élők egészségéért, otthonukban megismertetik őket a termékekkel, valamint azokkal az előnyökkel, amit a termékek hordoznak. A forgalmazók mindent megtesznek, hogy a vásárlók elégedettek legyenek a termékkel, folyamatosan tartják a kapcsolatot a fogyasztókkal. A Flavinárium Zrt. emberközpontú vállalkozásként négy értéket tart szem előtt: * Egészség * Segítség * Siker * Jólét Ennek érdekében mindent megtesz azért, hogy az értékesítő hálózat tagjai elégedettek legyenek, melynek eredményeképpen a cégbe, a termékekbe, a szponzorokba, valamint saját vállalkozásukba vetett hitük és lelkesedésük lesz a fejlődés záloga. Közösségünk jelmondata : "Szeretnénk, ha úgy tartoznánk egymáshoz, mint egy nagy család tagjai." E gondolatok jegyében kívánunk Önnek jó egészséget, sok elégedett és hálás vásárlót, valamint lelkes és tettrekész üzlettársakat! " Szeretnénk, ha úgy tartoznánk egymáshoz, mint egy nagy család tagjai. "

8. Gyógyíregészség.hu (253824) Statisztika Mailküldés Hibaküldés Térkép

Pécs / Baranya http://www.gyogyiregeszseg.hu

9. Vita Crystal - Csetneki György (239718) Statisztika Mailküldés Hibaküldés Térkép

Kiskunhalas / Bács-Kiskun http://www.flavin77.unas.hu

10. Béres Egészségtár Kft. (239752) Statisztika Mailküldés Hibaküldés Térkép

Budapest / Budapest http://www.beresegeszsegtar.hu
11 találat.
[1] [2]

Bio

A BŐRÁPOLÁS WEBÁRUHÁZA!

A Psorioderm termékcsaládunk elnyerte a Magyar Termék Nagydíjat!A pikkelysömör, szeborrea, atópia és ekcéma ápolására kifejlesztett bőrápolóinkkal teljes életet élhet.
(2015-07-15 18:00)

Fitness

1 Bérlettel 2 helyen

Magyarországon elsőként 1 Bérlettel 2 helyen: az A1 Material Wellness Központban váltott bérletek érvényesek az A1 Óbuda Wellness Központba is és fordítva.
(2008-08-23 22:39)

Csak diszkréten, az otthonában

Ha nem szeretné a világgal megosztani súlyproblémáját.
(2008-08-22 02:55)
bővebben

Vibrációs testedzés

Míg egy hagyományos edzésmódszerrel csupán az izomzat 40 százaléka dolgozik, a teljes test vibráció alkalmazásakor ez az érték eléri a 100 százalékot.
(2008-08-27 20:53)
bővebben

Pszichológia

Önismereti hétvége Budapest- 2016. December

A tanfolyam időpontja: 2016. december 03., 04. (szombat, vasárnap) Jelentkezési határidő 11.18.
(2016-11-15 15:00)

Masszázs

Gyógyüdülés Sárváron!

HARMÓNIA REKRELÁLÓ NAPOK - Vigyázzon egészségére! Vegye igénybe egészségmegőrző kezeléseinket!
(2012-12-10 09:03)

Bioélelmiszer

Téti savanyúság

Tejsavas erjedésű SAVANYÍTOTT KÁPOSZTA, VEGYES SAVANYÚSÁG, KOVÁSZOS UBORKA, és az összes SAVANYÍTOTT ZÖLDSÉGFÉLE megtalálható nálunk. A Tesco és a CBA beszállítói vagyunk.
(2011-10-19 06:03)

Hírkeresés


EXTRA OLDALAK HÍREI


Egészséges életmód

Regeneráló arckrém

"Sigfrid Wasser" Lilien krém az összes aminosavat tartalmazza különleges összetételben. Olyan egyedülálló termék, amely baktérium, vírus és enyhe gombaölő hatását tekintve minden eddig ismert készítményt felülmúl mind fájdalomcsillapítás, sebfertőtlenítés
(2009-10-08 09:00)

A modern táplálkozás tudomány...

A modern táplálkozás tudomány elvárásainak, azaz egészséges, energiaszegény, vitaminokban gazdag, tartósítószermentes termékeket hozzanak létre.
(2008-03-16 09:04)
bővebben

Gyógyszeripar

Elősegítjük a gyors felépülést!

A gyógyszeres alapterápiák mellé kiegészítő gyógynövény alapú termékeket is ajánlunk.
(2010-08-21 09:00)

Diéta

Ring Klinika

Belgyógyászat-gastroenterológia magánrendelés: emésztőrendszeri és általános belgyógyászati panaszok kivizsgálása és kezelése.
(2013-04-13 11:03)
//--> generated