Utolsó keresések:
64 találat.
[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7]

3. KARCAG TELEVÍZIÓ (227573) Statisztika Mailküldés Hibaküldés Térkép

Karcag / Jász-Nagykun-Szolnok http://karcagtv.uw.hu
  • szolgáltató
  • média, televíziótársaság
  • televízió adás, televízió csatorna, TV csatorna, TV műsor, TV műsor készítés
  • A televízió is egyik eszközünk lehet, a hasznos és jó dolgok megorzésében! Abban, hogy a média eszközeit alkalmazva egy pozitív értékrend számára biztosítsunk megmaradást és gyarapodást. Karcag már évszázadok óta komoly önkormányzati múltra visszatekintő polgáriasult település, népmuvészete, gazdag kulturális miliője, az itt élő és alkotó emberek teljesítménye, mind-mind megérdemlik az odafigyelést, és hálás témául szolgálhatnak a megörökítésre, és arra, hogy minél többekhez juttassuk el ezeket a gyöngyszemeket. Kérem, ha a honlap kínálatával megismerkedett, látogasson el városunkba, legyen a vendégünk!

4. Zsolca Tv Kht. (227618) Statisztika Mailküldés Hibaküldés Térkép

Felsőzsolca / Borsod-Abaúj-Zemplén http://www.zsolcatv.hu

5. Városi Televízió Kht. - Cell (227572) Statisztika Mailküldés Hibaküldés Térkép

Celldömölk / Vas http://tv-cell.hu

10. Williams Divat-, Tv- és Hangstúdió (180080) Statisztika Mailküldés Hibaküldés Térkép

Vecsés / Pest http://www.williams.hu
  • gyártó, termelő, feldolgozó kiskereskedés nagykereskedés szolgáltató
  • gyermekruházat, reklám
  • farmerruházat, gyermek farmerruházat, hírműsor, reklámfilm, reklámfilm készítés, rockegyüttes, TV műsor, TV műsor készítés, zenestúdió
  • WILLIAM'S JR.
  • Több mint egy évtizede indult gyermekruha készítő vállalkozásom. Termékeink William's JR. védett márkanévvel kerülnek kereskedelmi forgalomba, az ország egész területén. A Williams kép és hangstúdió készíti, Vecsés Város televíziós magazin műsorát, valamint a kistérség műsorát is Plus29 Magazin néven.TV stúdiónk rövid határidővel vállalja különféle reklámspotok készítését valamint sugárzását a 29-es telefon körzeten belül. Williams kép és hangstúdió vállalja különféle rendezvények, konferenciák, videó felvételét egy illetve több kamerával, illetve hangosítását. Hozott kép és hang anyagok, vágását, szerkesztését. Kemény rockot játszó, zenekar fellépést vállal.
64 találat.
[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7]

Hírkeresés


EXTRA OLDALAK HÍREI


Fűtéstechnika

Korszerű fűtési rendszerek

Korszerű, magas műszaki színvonalat képviselő (svájci) víz- és fűtési rendszerek hosszú élettartammal rendkívüli garanciával és a versenyképes árakkal.
(2008-01-26 13:02)

100% feletti hatásfokú

Új fűtési rendszer iránt érdeklődik? Vagy egyszerűen csak áttekintést szeretne nyerni arról, hogy milyen lehetőségei vannak a jövőben arra, hogy fűtéskor energiát takarítson meg?
(2009-11-01 06:00)
bővebben

Wolf úr' mára kinőtte Európát..'

A 60-as években komlót termesztett, majd kezdett hozzá terményszárítókat készíteni. Noha később két multi is bekebelezte a céget, a Wolf Gmbh ma már 1300 embert foglalkoztat és mindenütt jelen van.
(2009-11-04 06:00)
bővebben

Földmunka

Tervezés, kiépítés

Társaságunk felületmegbontás nélküli csőfektetéssel és annak járulékos tevékenységeivel foglalkozik!
(2011-05-02 17:00)

Nagy beruházások pontos kimérése

Földmérés, talajvizsgálat, tervezés, precíziós mérés, ellenőrzés és kontrollmérések! Az ország bármely pontján, külföldön is!
(2010-11-23 17:00)
bővebben

Teleszkópos lábú exkavátor

Típusú teleszkópos lábú exkavátor segítségével szélsőséges terepviszonyok közt is könnyedén tud dolgozni. A 6 tonnás géposztály kompetens gépe.
(2010-11-23 17:00)
bővebben
//--> generated