7 találat.
... []

1. Kassák Könyvkiadó (208053) Statisztika Mailküldés Hibaküldés Térkép

Szada / Pest http://www.kassakkiado.hu
  • kiskereskedés nagykereskedés szolgáltató
  • kiadó, könyvkiadó
  • kiadás, kiadvány, könyv, könyvkiadás, könyvsorozat, kötet, online könyvkereskedelem, online rendelés, útikönyv, útikönyv kiadás, webshop
  • A Kassák Könyvkiadó 15 éves fennállása alatt sok kitűnő könyv látott napvilágot. A Tolnai Világtörténelem sorozat 11 + 5 kötete után Alfred Brehm: Állatok világa (az úgynevezett ?Nagy Brehm") teljes, 19 kötetes reprint sorozatát jelentettük meg. A Magyar Nemzet Története című sorozatnak a napokban jelenik meg a 20. kötete. A Bölcsességek Kincsestára sorozat a legnépszerűbb. Jelenleg 20 kötete kapható. Útleírásokat adtunk közre Portugáliáról, Kréta szigetéről, bemutattuk Rodoszt, Kószt és sok más gyönyörű görög szigetet. Új sorozatunk, a Lélek ?Világ címet viseli. A sorozat kötetei az ezotéria és a lélek földi útjának alaposabb és mélyebb megismerését szolgálják. Kedves Olvasónk bizonyára megtalálja honlapunkon azt a könyvet, amely szórakoztatja, kikapcsolja, pihenteti. Köszöntjük Önt kiadónk virtuális vendégszobájában!

3. Feliciter Kiadó Kft. (198256) Statisztika Mailküldés Hibaküldés Térkép

Nyíregyháza / Szabolcs-Szatmár-Bereg http://www.feliciter.hu/feliciter.html
  • szolgáltató
  • kiadó
  • könyvkiadás, kötet, naptárkészítés, prospektuskivitelezés, prospektustervezés, szórólap kivitelezés
  • A Feliciter Kiadó egy évtizede kezdte meg működését sajtótermékek szerkesztésére és kiadására alapozott média tevékenységgel. Legdefinitatívabb termékeink a Híd-lapcsoport különböző nyelveken megjelenő üzleti-kommunikációs kiadványai. Filozófiánkkal és célkitűzéseinkkel az országban talán egyedülálló magas színvonalon és szakmai felkészültséggel látjuk el a hazai és a külföldi üzleti szférát használható, értékes információkkal, versenyképes tudással a kétoldalú gazdasági kapcsolatokat illetően.

6. Well-Press Kiadó Kft. (150132) Statisztika Mailküldés Hibaküldés Térkép

Budapest / Budapest http://www.wellpress.hu
7 találat.
... []

Könyv

Kipróbálhatja!

Tevékenységünk sokoldalú. Minden, ami a könyvvel, papírral kapcsolatos. Egyedi szolgáltatásunk, hogy megtekintheti és kipróbálhatja régi (150-200 éves) gépeinket, munka közben, látványműhelyünkben.
(2010-09-13 13:00)

Ünnepek

Hidegkonyha, party service

Díszebédek, vacsorák, coctailpartyk, grill partyk, családi partyk, ökörsütés, születésnapi ünnepségek, alkami rendezvények, állófogadások, esküvők, bálok szervezése, vendéglátásának biztosítása.
(2012-01-27 09:00)

Grafika, grafikai stúdió

Kiváló grafikai munka képen, testen

Karikatúra készítéssel foglalkozom. Rendezvényeken vállalok portré-, karikatúra- és grafikakészítést. Fotóról portré karikatúra, sziluett ajándék, henna testfestés...
(2011-07-11 11:03)

Zászló

Élő zászló kell most nekünk! Hadd fújja a szél.

Szeretném látni, megélni a napot, a pillanatot, Mikor minden házon e honban magyar zászló lobog. Ha jönnek is majdan tomboló viharok, Születni fognak millióan - apró, fellobogózott lelkű fiatalok.
(2012-02-18 10:00)

Címke

Alapvető filozófiánk...

... hogy minél jobb minőségben tudjuk megrendelőink igényeit teljesíteni.
(2011-11-21 08:00)

Hírkeresés


EXTRA OLDALAK HÍREI


Tankönyv

KÖNYVKÖTÉS, DIPLOMAKÖTÉS, KÖNYVKÖTÉSZET

Üzletünkben mindent megtalál, ami a könyvkötészethez kell. 50.000,- Ft felett ingyenes házhoz szállítást biztosítunk.
(2011-10-19 07:00)

Folyóirat, magazin

Egy antik könyv mindig értékes ajándék!

ANTIKVÁRIUM, RÉGI KÖNYV, KÖNYVESBOLT. Antikváriumunk antikvár könyvek adás-vételével foglalkozik. Könyvek, képeslapok, fotók, térképek, minikönyvek értékesítése is folyik nálunk.
(2012-02-20 08:00)

Minden, ami nyomda!

A nyomdai előkészítéstől a késztermékig vállaljuk újságok, könyvek, szórólapok, plakátok, stb. elkészítését rövid időn belül, kedvező áron...
(2008-09-16 10:00)
bővebben

Reklám

Különféle neonreklámok

Különféle kül- és beltéri neonreklámok gyártása, néhány cm-estől az eddig általunk gyártott legnagyobb reklámig, melynek mérete 5x25 m-es...
(2008-09-19 11:50)
//--> generated