Utolsó keresések:
27 találat.
[1] [2] [3]

1. Thuasne Hungary Kft. (202514) Statisztika Mailküldés Hibaküldés Térkép

Budapest / Budapest http://thuasne.internettudakozo.hu/

2. Pharmafoot Bt. (125299) Statisztika Mailküldés Hibaküldés Térkép

Budapest / Budapest http://www.pharmafoot.hu

4. Rehab-Észak Kft. (39610) Statisztika Mailküldés Hibaküldés Térkép

Miskolc / Borsod-Abaúj-Zemplén http://www.rehabeszak.hu/

5. 2M Margit-Med Gyógyászati Szaküzlet (141595) Statisztika Mailküldés Hibaküldés Térkép

Budapest / Budapest http://margitmed.internettudakozo.hu

6. Colours Rehab Kft. (260587) Statisztika Mailküldés Hibaküldés Térkép

Budapest / Budapest http://www.coloursrehab.hu
  • gyógyászati segédeszköz, gyógyászati termék
  • aktív kerekesszék, kerekesszék, mechanikus kerekesszék
  • Aktív kerekesszékTermékek Gyerek székekMindennapi székekSport székekKiegészítőkSíeszközökHandbikeFinanszírozásElérhetőségAktív kerekesszék, sportszékKerekesszék, ami megadja a szabadságot! Milyen a jó kerekesszék? A következő néhány oldalon meg fogod érteni, mi az, ami Minket megkülönböztet versenytársainktól. Más gyártók túl extrémnek és lázadónak tartanak bennünket, mi ezt bóknak vesszük. Büszkék vagyunk arra, hogy rengeteg energiát fordítunk tervezésre és technológiára. Minden termékünket arra tervezzük, hogy növeljük életminőségedet. A megfelelő technikákat alkalmazva, Te is eljuthatsz arra a felismerésre, hogy ami életedben eddig legyőzhetetlen akadálynak tűnt, igazából egy kis erőbefektetéssel és önállóan is könnyen megoldható. Rájöhetsz, hogy egyedül is sok mindenre képes vagy! Folyamatosan versenyeztetjük magunkat, hogy a körülmények tükrében a lehető legjobban élhesd életed. Termékeink lehetővé teszik, hogy megadják azt a szabadságot, hogy az élet fontos dolgaira koncentrálhass. Azt szeretnénk, hogy a világ végre felismerje, amit Te már tudsz, van élet a sérülés, baleset után is. Ha azok közé a mozgássérültek közé tartozol, akik a fizikumuknak megfelelő legnagyobb önállóságot igyekeznek elérni, hogy például a leglényegesebbet említsük: tudni szeretnél az utcán önállóan közlekedni, egész biztosan a mi sport székünkre van szükséged! Egy aktív kerekesszék -kel megtanulhatsz a székből naponta több alkalommal ki-és beszállni, de átülni is. Ezen kívül a széket néhány mozdulat segítségével könnyűszerrel, akárhányszor ki tudod venni, vagy be tudod tenni az autóba is, így eljuthatsz középületekbe, munkahelyre, de akár szórakozóhelyre is járhatsz, ha kedved tartja. Ha sportolni szeretnél, azt is megteheted! Vár rád a tollaslabda, ping-pong, vagy speciális sportszék -ünkkel (SWOOSH) akár kosárlabdázni is lehetőséged nyílik. Így aztán egyre nagyobb önbizalomra tehetsz szert, amivel az élet többé nem egy állandó segítséget igénylő, ellenséges világ, hanem - ha néha nehéz is, (mint bárki másnak) mégis - egy élhető élettér lesz. Téged. Saját bőrödön tapasztalhatod meg és mondhatod bátran: mozgássérült vagyok, de nem tehetetlen!

7. Otto Bock Hungária Kft. (188440) Statisztika Mailküldés Hibaküldés Térkép

Budapest / Budapest http://www.ottobock.hu

8. Rehab Zrt. (210908) Statisztika Mailküldés Hibaküldés Térkép

Budapest / Budapest http://www.rehabrt.hu

9. Nyíri Kerék Bt. (235888) Statisztika Mailküldés Hibaküldés Térkép

Farmos / Pest http://www.nyiritricikli.hu

10. Ortoprofil Gyógyászati Kft. (149401) Statisztika Mailküldés Hibaküldés Térkép

Budapest / Budapest http://www.ortoprofil.hu/
27 találat.
[1] [2] [3]

Orvosi eszköz, műszer

Orvosi műszerek!

Ha érszűkülete van, leszokna a dohányzásról, allergiás vagy csak kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik, látogasson el az Óbudai Üde-Házba! Kellemes környezetben, szakképzett személyzettel várjuk!
(2013-11-19 13:03)

Gyógyászati segédeszköz

Csuklós vérnyomásmérő

Csuklós vérnyomásmérő, 4 féle színben kapható: piros, sárga, zöld és kék. A készülék extra nagy kijelzővel, és memóriával rendelkezik.
(2008-08-24 23:24)

Pulzusmérő szet hajtáshoz

Hajtáshoz kifejlesztett Polar pulzusmérő szet, sebesség, megtett táv, köridők mérésével.
(2008-08-22 16:59)
bővebben

Mell Önvizsgáló Kesztyű

A mellrák korai felismerésére. Elektromosság, gyógyszer és infravörös sugárzás nélkül működik.
(2008-08-27 02:47)
bővebben

Akkumulátor

Több mint 25 éves tapasztalattal...

Film- és látványtechnikai kivitelezés, eszközök-, mobil-áramfejlesztők bérbeadása, ideiglenes elektromos hálózatok létrehozása, üzemeltetése. Áramkimaradás esetén áramfejlesztők. Filmek, reklámfilmek, rendezvények, látvány- és filmtechnikai kivitelezése.
(2013-08-28 08:03)

Kórháztechnika

Felfekvés elleni matracok

A termék feladata a felfekvések megelőzésének támogatása, valamint a felfekvések gyógyítása azok kockázatának, illetve előrehaladottságának megfelelően. Jellemzője a tartósság, a biztonság.
(2008-08-22 05:10)

Datascope Őrzőmonitorok

A Duo monitorcsalád a Datascope új terméke. Ez a kompakt monitor könnyen hordozható, ideális választás sürgősségi és intenzív osztályokra.
(2008-08-21 18:11)
bővebben

Servox digitális műgége

A Servox digitális gégemikrofon jobb beszédet és könnyű használhatóságot biztosít.
(2008-08-27 08:31)
bővebben

Autókölcsönzés, bérlés

Teherautó kölcsönzés-bérlés, KÜLFÖLDRE is!

A City Gold Rent Kft mindent megtesz azért, hogy a legmegbízhatóbb és legelérhetőbb szolgáltatást nyújtsa, ma Magyarországon. Itt találja a Teherautó kölcsönzés, személyautó bérlés szolgáltatásokat. Előnyök, amelyeket élvezhet, eszközeink bérlésével....
(2015-05-17 09:00)

Hírkeresés


EXTRA OLDALAK HÍREI


Gyógyfürdők, gyógyüdülés

Nemzetközi színvonalú Gyógyfürdő

Gyógy és Wellnessfürdőnk számos gyógyászati, egészségmegőrző és rekreációs szolgáltatást kínál az ide látogatóknak. Gyógyvízünk fedett és félig fedett medencékben várja a gyógyulásra vágyókat.
(2008-08-22 10:29)

Új gyógyászati szolgáltatások

Gyógyászati épületünk tetőterében igényesen kialakított, 16 ágyas pihenőszoba várja a kezelések után felfrissülni vágyókat.
(2008-08-24 18:47)
bővebben

Éjszakai fürdőzések

Várjuk Önt is, hogy egy fárasztó hét után élőzene segítségével kikapcsolódjon és feltöltődjön a különleges élményt nyújtó éjszakákon.
(2008-09-03 06:37)
bővebben

Rheumatológia, ortopédia

Gyapjú termékek széles választékkal

A 100 % gyapjúból készült ágynemű természetes lanolin tartalma nyugtatja és ápolja a bőrt. Jó légáteresztő képességű, ezáltal biztosítani tudja az alvó emberi test hőháztartását, nincs benne izzadás, így pihentető, nyugodt alvást garantál.
(2012-05-06 08:00)

Gyógytorna, rehabilitáció

Biztonság-otthonias légkőr

A Szarvas-Újtemplomi Evangélikus Egyházközség legújabb intézménye - a Tessedik Sámuel Idősek Otthona - Gödöllő családi-házas övezetében található, gyönyörű kilátással a gödöllői dombságra. A kényelmet tágas belső és külső terek: kert, fedett és napozó te
(2013-06-11 09:03)
//--> generated