8 találat.
... []

1. Édain Együttes (206151) Statisztika Mailküldés Hibaküldés Térkép

Budapest / Budapest http://www.edain.hu
 • szolgáltató
 • szórakoztatás, szórakoztatóipar, zene
 • CD rendelés, együttes, fellépés, ír népzene, kelta zene, koncert, zenei CD
 • Az ÉDAÍN (édin) együttes 1999-ben alakult, s azóta is változatlan felállását évi rendes születésnapi klubunkban májusban ünnepeljük, első koncertünkre emlékezve. Mindannyian családos emberek vagyunk, egymástól távol élünk, így nehezen bár, de hetente egyszer összejárunk próbálni is. Az általunk feldolgozott énekek nem a mindenki által ismert ír zenére emlékeztetnek, hanem egy régi, titokzatos ír-kelta világba ringatnak bennünket. Ez az amerikanizálódás előtti hangzás és a legtöbbször ír-gael nyelvű szövegek keverednek zenénkben virtuóz betétekkel és érdekes hangulatú dalokkal.

2. Celtic Sunrise Ír Step Táncegyüttes (200264) Statisztika Mailküldés Hibaküldés Térkép

Budapest / Budapest http://www.celticsunrise.hu

3. Bran együttes (194696) Statisztika Mailküldés Hibaküldés Térkép

Budapest / Budapest http://www.bran.hu

4. Happy End Band (173966) Statisztika Mailküldés Hibaküldés Térkép

Budapest / Budapest http://heb.fxnet.hu
 • szolgáltató
 • zene
 • céges rendezvény, country élőzene, élőzene, gyermekműsor, ír népzene, irodalmi összeállítás, koncert, party, popzene, pub, zenekar, zenekari fellépés
 • A kéttagú Happy End Band 1990-ben alakult, azóta kb. 3000-szer muzsikáltunk publikum előtt. Rendszeres és alkalmi szereplést egyaránt vállalunk bel- és külföldi közönségnek céges, családi, sport- és egyéb rendezvényeken, esküvőkön, pubokban és mindenütt, ahol CD-minőségű, igényes, teljes zenekari hangszereléssel megszólaló élőzenére van szükség. Stílusaink az elmúlt 40 év külföldi és magyar slágerei, ír folk, country, blues stb. Szívesen adunk gyermek- és irodalmi műsorokat is. Részletesebb tájékoztató honlapunkon található, műsorunk hetente többször élőben is meghallgatható.

5. Gallowglass.hu (230494) Statisztika Mailküldés Hibaküldés Térkép

Budapest / Budapest http://www.gallowglass.hu

6. Irish Pub Söröző - Étterem (190972) Statisztika Mailküldés Hibaküldés Térkép

Sopron / Győr-Moson-Sopron http://www.kickoff.hu/irish_pub.htm
 • szolgáltató
 • étterem, vendéglátás
 • ír étel, ír népzene, ír sör, ír specialitás, ír tánc, ír whisky, magyar étel
 • Éttermünk 11 évvel ezelott nyitotta meg kapuit, azzal a küldetéssel, hogy az Ir hagyományokat népszerusítse Magyarországon. Ennek megfeleloen alakítuttuk ki a belso teret, választottuk meg az anyagokat és a jól megszokott magyar ételek mellé jellegzetes Ir ételspecialitásokat is választottunk. Sikerünket bizonyítja, hogy az elmúlt évek alatt apróbb változtatásokkal sikerült megoriznünk, pozíciónkat a regionális piacon. Felismerve a helyi igényeket, 6 éve elindítottuk éjjeli táncos musorunkat, melyben változatos zenét kínálva és az Ir hangulatot megorizve sikerült a régió egyik legnevezetesebb találkozópontjává válni.

7. The Irish Coffee zenekar (243936) Statisztika Mailküldés Hibaküldés Térkép

Budapest / Budapest http://www.irishcoffee.hu

8. Shamrock zenekar (244108) Statisztika Mailküldés Hibaküldés Térkép

Budapest / Budapest http://www.shamrockzenekar.hu
8 találat.
... []

Zene

Zildjian Gen 16 az akusztikus - elektromos cintányér!

A Zildjian cég mindenki számára meglepő újdonsággal rukkolt elő. A tradíciók tisztelete mellett már a jövőre, a következő generációra..
(2012-05-25 08:03)

Tánc

Egyedi megrendelésre valódi bőrből

Egyedi megrendelésre mértékutón készült cipőket bőr, vagy formatalppal,utcai női, férfi, gyermek lábbeli készítése extra méretek ben is
(2008-10-03 13:15)

Hanglemez-, cd bolt

Zildjian Gen 16 az akusztikus - elektromos cintányér!

A Zildjian cég mindenki számára meglepő újdonsággal rukkolt elő. A tradíciók tisztelete mellett már a jövőre, a következő generációra..
(2012-05-24 08:03)

Film

Több mint 25 éves tapasztalattal...

Film- és látványtechnikai kivitelezés, eszközök-, mobil-áramfejlesztők bérbeadása, ideiglenes elektromos hálózatok létrehozása, üzemeltetése. Áramkimaradás esetén áramfejlesztők. Filmek, reklámfilmek, rendezvények, látvány- és filmtechnikai kivitelezése.
(2013-11-27 09:00)

Jazz

Zildjian Gen 16 az akusztikus - elektromos cintányér!

A Zildjian cég mindenki számára meglepő újdonsággal rukkolt elő. A tradíciók tisztelete mellett már a jövőre, a következő generációra..
(2012-05-27 08:03)

Hírkeresés


EXTRA OLDALAK HÍREI


Népzene, néptánc

Ajándék-Souvenir

Kalocsai népviseleti ruhák gyermek és felnőtt méretben megrendelésre. Egyedi igényre is vállaljuk hímzett termékek elkészítését. Kalocsa belvárosában reprezentatív üzletünkben udvarias kiszolgálással várjuk népművészeti termékek teljes kínálatával. Az ors
(2012-11-12 11:00)

Zenei stílusok

Jazz, hip-hop, soul, disco...

A Fánk zenéje az acid jazz, hip-hop, soul és disco stíluselemeit elegyíti, melynek végeredménye a jól táncolható, könnyed de egyben dögös bulizene: a FUNK!
(2011-08-30 18:03)

Tábor, táborozás

Bakony alján, erdő szélén..

..várjuk szeretettel! Disznótoros a Natura Panzióban. Baráti társaságok és céges rendezvény részére.
(2012-04-08 10:00)
//--> generated